En natt i Falun

Vi bestämde oss för att stanna en natt i Falun på vägen hem. Barnen hade sovit så bra i Mångberg att vi inte kände någon stress hem till egna sängen. Vi tog in på fängelsevandrarhemmet i Falun. Häftig miljö, tyckte Vilmer. Läskig miljö, tyckte Noria. Hon undrade om poliserna kunde bitas.

Vi kom dit framåt eftermiddagen och gick en sväng på stan och åt sedan en fantastiskt god thaimiddag. Vi tog med pysselböcker till barnen som skötte sig exemplariskt. Vi beställde en portion med kycklingspett med jordnötssås till dem som de fick dela på. Alltid tokstora portioner på thaiställen. Jag åt en kyckling med grön curry-det bästa jag vet. Sedan pysslade barnen en stund innan vi gick tillbaka till vandrarhemmet. Sådant är ju småbarnslivet. Inga sena kvällar för oss. De såg tzatziki en stund och la sig sedan. Då tog jag och Jan fram chips och choklad och såg ett par avsnitt på solsidan på iPaden.

Jag gillade Falun, vacker stad. Hittade ingen central lekpark dock, men väl en solgård att leka på en stund. Om vi skulle flytta från trotsträsk kanske denna gatan skulle passa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply