Fika i Funbo

På väg hem från jobbet skicakde jag ett grattis-sms till Tina, som svarade med en inbjudan till tårta. Ja tack, tyckte jag och barnen och åkte dit direkt. Men jag hann in till Martinas först. Det är verkligen en perfekt sista-minuten-presentaffär. Jag köpte en soppmix, crostini med vitlök och en olivkräm. Vet man inte vad man ska köpa och har några få, idag verkligen några få, minuter på sig är det alltid bra med något man kan äta 🙂 Jag själv älskar att få oljor, vinäger, röror, kryddor mm, och ger ofta bort ätbara saker.

Härligt att få åka bort så där en vanlig torsdagskväll. Det blev dock bara en snabbis eftersom barnen behöver komma i säng. Jan läser för dem nu, och sedan ska vi kolla på Lyxfällan och jag ska jobba lite samtidigt också. Tina bjöd på jordens godaste kladdkaka med grädde och fina bär, så någon mer fika ikväll får jag nog inte 🙂 Jag måste skaffa mig några trevliga mallar, som den denna fina snöflinga. Kanske måste man inte göra dem. Kan nog itne måla på frihand, men skriver man ut ett papper, målar på plast och skär ut så har man ju. Tips någon??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply