Fika på Akademihotellet

Innan vi åkte på loppis tog jag och Noria en sväng in till mammas jobb. Noria fick pannkakor från frukostbuffén och jag drack kaffe. Lyckades så klart hitta lite annat gott också. Valnötter, mandel och en massa annat nyttigt, men även en brownie. Kunde inte stå emot!! Vi satt ute och njöt av solen, äntligen lite värme. Och Noria glider runt Åke som vanligt. Hon gillar mammas och syrrans val av killar skarpt, precis som jag! Åke är kanon, lätt att umgås med och möter dem på ett superbra sätt och det är väl det de känner. Mina barn har väl sedan en tendens att bli lite mycket, söker massor med uppmärksamhet där de vet att de kan få den. Men jag hoppas att de vägar säga ifrån, de manliga ”ingifta” släktingarna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply