Fisk med jordgubbssmak

Jag tror minsann mina barn gillar sin nya omega-3. De är ju testpiloter just nu, för Smartson. Uppdrag- smaka Pharbio omega 3 med jordgubbssmak. Och det gör de så gärna. De tycker en är för lite. Men man kan ju inte tugga i sig omega-3tuggisar som om de vore godis.

Jag vet att omega- 3 har hjälpt många med sömnsvårigheter. Det ger ett lugn för oroliga barn att somna och somna om. Vi har ju gett omega-3 till barnen i perioder sedan de var små. Men nu ett tag har vi glömt lite. Noria har varit inne i en mardrömsperiod (alltså inte så att hon varit en mardröm utan mardrömmar har attackerat henne på nätterna). Under en rätt lång period var vi upp minst en gång per natt. Nu har det lugnat ner sig, tack och lov. Om det hänger ihop med omega- 3 denna gång vet jag så klart inte. Men jag tycker mig se att så varit fallet förr i den här familjen. Jag tror på det i alla fall. Gör du?

Det lär ju inte skada att prova i alla fall. Jag tycker att småbarnsföräldrar med barn med sömnsvårigheter eller föräldrar till okoncentrerade skolbarn borde rekommenderas att prova omega- 3 ett tag. Men det är väl som med annat, eller, att läkare inte får rekommendera hälsokost? Någon som vet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply