Fitbit Blaze

Jag har haft en fitbit HR i flrea år nu. Jag har verkligen gillat den men stört mig på att armbandet börjat släppa från displayen. Jag har limmat och tejpat och haft mig på olika sätt länge nu. Nu var det dags för en ny. En fitbit men av en annan modell där displayen inte sitter fast i armbandet. Men jag gör inga impulsköp och tänkte att jag ville vänta och se. Jag har kollat tradera och jag väntade in black friday.

Sedan fick jag syn på en annons på Springande tjejers köp och sälj. En tjej hade vunnit en fitbit blaze men hade ett annat armband hon gillade, så hon ville sälja det. Och hon sålde det billigt också. 800 kr för en Fitbit blaze. Jag slog till rätt snabbt och hade också turen att hon skulle resa till Uppsala till helgen.

Nu har jag haft den två veckor och är jättenöjd. Den har fler finesser än HR. Det går tex att läsa sms och chattmeddelanden på displayes. Det går att klocka olika aktiviteter direkt från klockan utan att behöva appen i mobilen. Den säger till om jag inte gått mina steg varje timme. Den har små avslappningsövningar och kortare träningspass inlagda. Den mäter puls och kan fungera som väckarklocka mm.

Nöjd, mycket nöjd! Ska nu börja kolla på några snygga armbnd att byta till också.

Fitbit Blaze finns bland annat att köpa på CDON och  XXL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply