Fläskkarré fylld med feta, oliver, soltorkade tomater

Nästa sak att fylla- fläskkarré. Visserligen var jag väldigt hungrig och sugen när jag väl satte mig så kanske är jag partisk, men även Jan sa att det var riktigt gott.

Jag skar en bit hel fläskkarré i riktigt tunna skivor. Sedan bredde jag på ett lager med en röra gjord på creme cheese, fetaost, småbitar av soltorkade tomater och oliver med vitlök, timjan och en knivsudd med sambal oelek. Tryckte på en skiva karré ovanpå och stekte.

Det som eventuellt rann ut blev del i såsen. Jag la ner lite till av samma röra i stekpannan när köttet var klart och hällde på lite grädde och vips var såsen klar. Rödkål stekt med champinjoner och mycket soja till. Jan hade lite pasta också, men jag klarade mig utan.

Hel fläskkarré passar jag alltid på att köpa när den är billig, har nästan alltid en bit i frysen.

Resten av röran ska jag äta till några morotsstavar nu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Fläskkarré fylld med feta, oliver, soltorkade tomater

  1. Henke
    17 januari, 2012 at 09:52 (13 år ago)

    Det ser goootttt ut!

Leave a Reply