Fläskrullader med quinoa

Jag hittade en fläskytterfilé i kylen som vi behövde göra upp. Det fick bli rullader av den. Alltså skar jag den längs med så det blev långsmala skivor. På den la jag philadelhia, sambal oelek, vitlök och salt.

När de stekts klart stekte jag upp lök och vitkål i sesamolja. Under tiden kokade jag Renée Voltaires  quinoamix i buljong och slängde ner i stekpannan också, efter att de kokat klart.

En klick creme fraish och några inlagda vitlöksklyftor till.

Bodystores frifrakt-kampanj är förlängd, så slå till på en quinoamix vet jag!

Barnen har lärt sig äta quinoa och åt upp allt idag också, trots att det kanske är lite suspekta saker i den här mixen. Man ser ju inte vad det är riktigt, örter och andra ”prickar”, men de gillade det. Jag älskar den där mixen och den är självklar i vårt skafferi, även om jag brukar kunna glömma bort att jag har den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply