Förmiddag på Gränby centrum.

Idag har Noria och jag varit iväg till Gränby centrum. Hon har ju varit inne, hemma i två dagar nu pga sjukdom men idag fick hon gå ut igen. Vi hade det så mysigt. Båda mina barn är verkligen jättetrevliga att ha med sig så där. Framförallt om de får åka iväg ensamma med mamma eller pappa. Inne ett gruff på hela tiden. Vi kollade lite i butiker, strosade runt lite och åt sedan lunch på Skuttunge konditoriet. De har väl inte världens roligaste mat där, hade hellre gått på den italienska, men det passar barn och dessutom ska jag inte ha den där krämiga pastan ändå. Så vi delade en räksallad, skruttan och jag. Helt ok, även om jag inte kan förstå hur de kan använda frysta grönsaker som ärter, majs och paprika. Det är så tråkigt på nåt vis. Men la på massor med kidneybönor, tomater, sallad och god vitlöksdressing. Lyckades undvika brödet. Och faktiskt också prinsesstårtan. Den fick Noria och när hon var nöjd lämnade jag resten.

Jag bestämde mig också för att unna mig några nya träningskläder. Vi ska ju på spa nästa veckan och då vill jag ha med mig sköna kläder att lufsa runt i. De myskläder jag har hemma är inte sådana man vill visa sig i, hål och väggfärg på, typ! Jag har nog tyckt att det varit lite onödigt att köpa kläder som man ändå inte har utomhus, på jobbet osv. Men nu hittade jag en anledning. Så dessa nya kläder kommer jag först ha på spat och sedan kan jag träna i dem. Det är lite jobbigt att bara ha ett träningsset, som mans edan ska hinna få torrt snabbt. Jag köpte på HM. Kvaliteten är säkert att jämföra med adidas, soc, nike, röhnisch osv men priset är ju kanon. 199 kr/ del. Köpte ett par mysiga svarta byxor på Lindex också, för 149 kr. Men de kommer jag nog inte att träna i, lite för tjocka.

Kände för att lyxa vidare så vi gick in på Kvantum och köpte tonfisk i fiskdisken. Jag har aldrig lagat färsk tonfisk förut, så nu ska jag spendra några minuter med att hitta gott recept. Undrar så vad som passar till. Tips någon?? Noria chockades lite av fisken som låg i disken. Vi tog en bild för att visa Vilmer. Men köpa den ville hon icke! 

Nu sitter vi hemma och går nog inte ut mer idag. Fy så kallt det var och det blåser så kallt. En god kopp kaffe och en liten bit av den nya Anthon Berg-chokladen, som kassörskan la i min kasse. En gåva till alla Lindex-medlemmar, som jag gav vidare till min käre make.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply