Mellanmål på rester.

Jag tycker inte om att slänga mat. Det är ett hot mot miljön och plånboken att vi slänger dessa mängder mat. Men jag tycker heller inte om att äta sådant som inte är gott. Man får försöka hitta på knep för att få ge resterna nytt liv. Idag insåg jag att jag inte skulle vilja äta min quinoa- och linssallad till middagen ikväll. Så jag slängde den i mixern, med lite olivolja och några klickar stark ajvar. Till det har jag skurit selleri och morot. Och det blev jättegott! Nu ska jag se om jag får i Noria lite också.

Noria kom nämligen nyss in. Hon har varit ute och hjälpt Jan att skotta. Men kom snabbt in. Det är ju förfärligt ute. Vilmer är en viking idag och är kvar ute. Av Jan ser jag bara benen eftersom han försöker få ner snö från altantaket. Om ett helt tak på tennishallen i Vänersborg, eller var det nu var, kunde rasa in kan väl vårt hemmabygge till altantak också göra det. Jag hör hur de diskuterar ved där ute nu, så snart blir det nog en brasa här inne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply