Förrätten, salsa och ostbollar

Ostbollarna råkade jag se när jag lusläste massor med recept på tasteline. Sedan ändrade jag lite bland ostsorterna efter att ha fått fina tips från tjejen på Martinas. Jag tog 150 gram västerbottenost, en burk philadelphia och

Allt detta körde jag i mixern och kryddade med salt och lite honung. Sedan var det bara att rulla och doppa i gräslök. Det var lite svårt att få gräslöken att fästa så till slut rafsade jag ihop allt, ner med gräslöken i ostmassan. Små bollar fick det bli, så det inte blir så mastigt.

I salsan har jag två askar med tomater, 1/2 rödlök, en ask fryst mango i bitar, 2 avokado, 2/3 kruka koriander. Jag blandade chiliolja med olivolja och hällde ner honung och vatten. Detta har fått stå och dra hela dagen.

Det blev jättebra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply