Första arbetsdagen med träning innan

Första arbetsdagen avklarad. Jag började med att ta svängen förbi Ultuna och gymmade. De öppnar 8, jag började 9 så det blev en kort sväng. Tack och lov vr det öppet redan 10 i så jag vann lite tid. Lyssnade klart på skumtimmen i lurarna med jag trampade på ett fettförbränningsprogram på trampmaskinen. Sedan gjorde jag ett gäng maskiner för överkroppen och insidan och utsida lår. Avslutade med att ro några minuter, en himla bra övning för mig som är svag och stel i överkroppen. Snabbdusch och redo för jobbet.

Mycket fikabröd på bordet idag, men jag klarade mig. Jag åt inte kladdkakan med grädde som stod där vid 9. Inte heller de brownies som stod där vid 15 eller den skål med kolor som stod där hela dagen. Svårt sådana här ”pappersdagar” då vi har arbetat med LGR11, måluppfyllelse osv. Man sitter och sitter och tittar på godsakerna, men jag var motiverad! Jag förutsåg hur det skulle bli och hade med mig 6 stycken av mina egna bollar från i lördags. 3 åt jag idag och 3 spar jag till imorgon.

Vi fick en jättefin lunch på Skarholmen. Jag åt brässerad högrev och bara lite av det goda moset. Däremot massor av allt gott från salladsbordet. De kan verkligen lunchmat där.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply