Fräsch middag som tog tid

Middagen var enkel men tog lite lång tid. Mest på grund utav att räkorna var oskalade och skulle skalas. Det var längesedan jag skalade räkor. Sedan vi fick barn har det varit färdigskalade räkor till maten. Men helt klart var de här räkorna godare.

Färsk broccoli, fänkål och röd chili stektes i lite smör och olja. Sedan la jag i skalet och saften från en citron, flytande honung, salt, balsamvinäger och vatten. Det tog ungeäfr lika lång tid att laga (när räkorna väl var skalade) som det tog att koka tagliatellen. Jag blandade pasta och grönsakssåsen och slänge på räkor och cocktailtomater ovanpå. Barnen åt också skapligt. De röda chilibitarna och den kryddiga fänkålen störde dem lite, för broccoli, räkor och pasta älskar de. Inget vin till maten idag, men när vi målat klart för dagen tar vi oss kanske en drink.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply