Fredagsfys före fredagsmys

Inget slår fredagsträning. Det är så galet skönt att lämna jobbet därhän och starta helgen med träning. Jag känner då sällan att jag har bråttom hem, man har liksom hela kvällen att mysa hemma ändå och ingen behöver tidigt i säng….även om jag ofta somnar i soffan under Fångarna på fortet i alla fall.

Jag kom hem 16.30, käkade lite snabbt och gav barnen varsin varmkorv så att de kunde klara sig lite så blir det senmiddag sedan. Sedan åkte jag upp till gymmet och träffade Frida där. Barnen ville vara hemma, glada åt att få ha datorn obehindrat under tiden, gissar jag!

Vi körde egna stationer uppe på nya övervåningen. Superkul och svettigt. Full koll på pulsen via min Fitbit. det finns så mycket att välja på numera, och jag är ju en sådan som vill ha variation. Visst, jag tränar kanske lite ostrukturerat, planerar inte alltid innan vad jag ska göra utan tar det som det kommer. Men för mig passar det bra! Allra roligast är det att träna med någon.

Jag och Jan möttes i receptionen. Han kör samma variant som mig. Kom hem och vände mot gymmet. Snart är alla samlade hemma, lagom till kl 20 skulle jag tro. Då blir det fredagsmys!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply