Frestelser

Nu har jag gett mig tusan på att alltid tänka mig för innan jag stoppar något i munnen av bara farten. Idag har jag känt mig hungrig. Barnen lämnas lite senare på onsdagar och då äter jag inte med dem. Istället tog jag en NOKA blåbär till frukost. Sedan var det pannkaka till lunch på jobbet. Det GÅR ju bara inte. Inte värt det, inte ens gott i den torftiga och lite hårda variant man få då. Visst, vore det mina egna med havregryn och annat gott så skulle jag ju ta. Så det blev en liten pannkak på tallriken mest för att inte sitta med eleverna utan. Åt massor med grönt och gnodde runt pannkakan lite och körde servetttricket efter att ha ätit ett par tuggor.

men sedan då, eftermiddagen var tuff. Inte hade jag tid att fixa ihop en NOKA heller. Shakern var hemma och lektioner till 14.30. Lyckades motstå de stackars chokladtomtar som någon lagt in i personalrummet. Petade lite på dem och tänkte tanken….men klarade mig! Slängde i mig en banan halv 3 istället och sitter nu  här hemma och längtar efter middag. Idag blir det linssoppa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Frestelser

  1. Jannica
    26 januari, 2011 at 18:41 (13 år ago)

    Det finns jätte bra lchfrecept på pannkaka, kolla in min blogg så finner du det 🙂

  2. Hanna
    26 januari, 2011 at 18:44 (13 år ago)

    Det ska jag absolut göra. Brukar göra lchf-varianter på pannkaka, där jag inte använder mjöl alls utan mixat havregryn, linfrö mm

Leave a Reply