Frökex med fiberhusk och parmesan

IMG_1571

Vi har precis kommit hem från affären, eller affärerna kanske jag ska säga. Vi ville ha lite grejer från COOP och resten från Citygross, så vi delade på oss. Ett litet experiment så där, för att se vad båda skulle handla och vad ingen skulle köpa 🙂 Jag köpte i alla fall en massa ostar från Citygross, det finns alltid kul udda ostar där. Så idag blir det blåmögelost på mina nya frökex. Frökex är det alltid bra att ha hemma när man blir sugen på något att knapra på.

1.5 dl pumpafrön
1.5 dl rostade och saltade solrosfrön
1.5 msk chiafrön
0.5 msk fiberhusk
1.5 msk krossade linfrön
1.5 msk hela linfrön
salt
1.5 msk riven parmesan
1.5 dl vatten

Blanda, låt svälla, bred ut på bakplåt med papper. Grädda i 175 grader. Öppna efter en stund och skär bitar. Låt grädda lite till innan du vänder kexen. Låt ligg lite till tills de är lagom hårda 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply