Fyrishov

20130330-185458.jpg

Vi gjorde, som jag tidigare skrivit, ett schema för Vilmer. Det är som ett belöningssystem för att också förtydliga för honom hur mycket hur han tränar på sin grovmotorik. Han har ju liksom inga stora svårigheter, men i och med att allt annat går så bra för honom (läsa, skriva, räkna mm) ville vi ta fasta på något i hans omdöme som vi tränar lite extra på här hemma. Läsa gör vi ju liksom varje kväll ändå, både för att vi älskar det allihop och för att det är superviktigt för att bli en god läsare med bra förförståelse. Spelar sällskapsspel gör han utan att vi behöver tjata om det, men motorisk träning behöver vi peppa.

Men träning ska vara kul, och det var däröfr vi gjorde schemat. Igår blev det en stjärna i det för balansträning och träning på lekparken utanför museet, och för allt spring, krypande, hoppande i trädkojan inne på museet.

Idag åkte vi till Fyrishov. Han går ju nte på simskolan längre, så det gäller att hålla i det lite. Men jag vågar(klarar inte att ka själv med båda nästa vecka, så vi passade på idag när vi inte hade något annat inbokat. Det var röj i 4 timmar. Noria är lite försiktig i vattnet fortfarande, men Vilmer vågar mer och mer. Han hoppar från trampolinen och simmar på det djupa.

Jag tycker att Fyrishov är helt okej, men lite kallt och väldigt ljust vilket inte gör det så mysigt. Men så länge barnen är nöjda är jag det också.

Jag vill hitta något ställe lagom långt bort, där man kan bo en natt och där barnen kan bada och ha kul. Tips?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply