Glutenfri smulpaj med sukrin

IMG_2434

Är ugnen varm måste det utnyttjas. Därför blev det en äppelpaj också, efter köttet, kycklingen och knäcket. Den mumsade vi på till kvällsfika.

Jag tog helt enkelt lite av varje, lite i taget och resultatet blev bra 🙂

3 äpplen
2 dl glutenfritt havregryn
1 dl kokosflingor
1 dl solroskärnor
1 dl hasselnötter
150 g smör
3/4 dl sukrin
kanel
strandnypon
lucumapulver
honung

Jag mixade nötter, kokos och solroskärnor. Ner med smöret i mixern också ett tag, innan jag blandade allt med havregrynen och sukrin. Äppelklyftorna kryddades med strandnypon, kanel och lite lucumapulver innan jag fördelade smulet ovanpå. Sedan ringlade jag lite honung ovanpå och gräddade i ugnen ca 20 minuter i 225 grader.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Glutenfri smulpaj med sukrin

Leave a Reply