Göteborgsvarvet 2015

IMG_2735.JPG

IMG_2742.JPG

IMG_2740.JPG

IMG_2741.JPGIMG_2748.JPG

IMG_2749.JPG

IMG_2744.JPG

IMG_2731.JPG

IMG_2723.JPG

IMG_2734.JPGGöteborgsvarvet avklarat och jag är jättenöjd. Jag är nöjd över att jag kunde jogga hela vägen utan att behöva gå någon gång (mer än där det blev för trångt eller halt av gamla muggar och svampar på kullersten).

Vi åkte ner på fredagen och hämtade då ut nummerlappar och besökte mässan. Då var barnen med också. Jag hälsade på hos Gococo där det var full fart. (glöm nu inte att tävla om ett par kompressionsstrumpor. Inlägget ligger klistrat överest hos mig!)

Jag hälsade också på hos Risenta för att tacka för vinsten. Därifrån fick vi med oss en massa godsaker, bland annat granola som vi tog med till Pia och sesamkex och torkad frukt som vi sparade till loppet.

Jag hoppade in hos Saucony, där jag deltog i deras tävling…..och gick och vann. Vilken lyx att få ett par nya bra löpardojor, ett par sprillans nya Kinvara 6. De var mycket sköna, men jag ska vänta några dagar innan jag testar dem 🙂 Jag återkommer med bild och betyg!

På lördagen kom vi in till Göteborg ca 11.30 och tog det lugnt fram till start. Lite köande till toaletter, lite småätande, och så inlämning av väskor mm innan mer toakö och småätning.

Jag och Jan gjorde sällskap i 4 kilometer. Då höll vi oss på ca 5.30-tempo. Sedan drog Jan vidare och jag sänkte tempot lite. Jag ville ju orka jogga hela vägen. Det gjorde jag också, blev inte vidare trött, ingen mjölksyra eller andfåddhet, men knät satte stopp för högre tempo. Jag är dock nöjd med mina dryga 2.06!

Ruskigt ont i knät efteråt och hela söndagen. Idag börjar det lätta lite, tack och lov och känns inte värre än efter något annat lopp. Nu ska jag vila till onsdag då det är VårRuset!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply