Gympa och pannkakor

 

Här råder lugnet! Jan och Vilmer ska åka lite skridskor och handla. Noria är hos grannflickorna och leker, och jag lyssnar på bok och funderar på vad vi ska äta ikväll.

Noria och jag började dagen med familjegympa på Ultuna. Det var mycket folk och Noria var på strålande, hoppigt humör. Sedan lekte hon med andra barn och barnvakter medan jag körde lite i gymmet, sprang på bandet och kämpade på crosstrainern. Jag hade redan innan träningsvärk efter sågandet igår. Men det var skönt att få träna, samtidigt som det är mysigt att göra det med Noria. High five till oss 🙂 jag har läst igenom serien på DN också, om gymnasternas hårda träning. det där finns ju i många sporter, att föräldrar och tränare ställer hårdare krav än vad som borde vara rimligt. Jag vill att mina barn ska lära sig att uppskatta träning, men för sin egen hälsas och glädjes skull, inte för att bli bäst. Men viss dos pushning behövs för en del barn. Noria ropar ”ja” så snart man frågar om vi ska på gympa, ut i pulkabacken osv, medan Vilmer är en innekille. Han går på sin fotboll en gång i veckan, men varken han eller jag tar det på samma allvar som många andra fotbollsfantaster. Lek, ha skoj är viktigare än att man passar rätt, vinklar foten hit eller dit osv.

När vi kom hem hade Jan förberett pannkakor med rågmjöl och morötter i. Jag åt ingen, men barnen blev glada- vi äter sällan pannkakor annat än på sommarens utflykter. Själv åt jag gårdagens älg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Gympa och pannkakor

  1. Angelica
    11 februari, 2012 at 21:28 (12 år ago)

    Vad kul att du är med och tävlar 🙂

Leave a Reply