Härlig brunch på altanen

IMG_1693 IMG_1689IMG_1690

I förmiddags kom Tina, Erik och Alexander på brunch. Solen sken så vi kunde sitta ute i loungen. Jag bakade nattjästa baguetter och vi hade olika sorters ostar och kallskuret till, och tunnvis med kaffe. Sedan kom jag på att jag ville göra ordning en del smoothies/greenies  också. En variant med havremjölk, banan, spenat och helavit. En variant med aloe verajuice, vatten, korngräs, lite protein, nutri-nick jordgubb och frysta bär, och sedan en variant med CocoAkvo, nutri-nick kokos, liten bit banan och massor supergreens.

Jag vill passa på att tipsa om att Helhetshälsa har en tävling på Facebook och Instagram där du lägger upp bild på din favorit ur Helhetshälsas sortiment och kan vinna en 3-månadersförbrukning av just det 🙂 Har du ingen favorit än får du gärna komma och botanisera kring de jag har i mitt skåp!

När de åkte vidare åkte vi iväg till Citygross, jag och barnen, för att kolla in uttagningarna till Grillmästarna lite, samt handla lite till middag. På väg tillbaka hoppade jag in på gymmet där Jan nästan var klar. han tog med barnen hem och jag tränade vidare. Nu sitter vi här, lördag eftermiddag och har inga fler planer för dagen 🙂

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply