Nourish Golden Glow Toning Souffle’

IMG_1706 IMG_1705

Jag fick ett underbart paket i brevlådan från Nourish. Precis det man önskar till våren och ett tips på en passade present till Mors Dag som stundar om några veckor!?

Jag är väldigt ljus i hyn och kämpar inte för att få färg direkt heller, eftersom min hud nog ska skyddas lite. Då är det extra underbart att få lyxa med Nourish Golden toning suffle som är en ekologisk och vegan bodylotion som skimrar. Förutom att den ser fin ut och doftar jättegott har den egenskaper som skyddar huden i solen också:

Aloe Vera: Återfuktar och skyddar så att huden inte tappar spänst
Algin: Kolhydrat från som skyddar huden mot oxidativ stress som kan ge rynkor och hjälper hudens att avlägsna toxiner från luften
Arganolja: Motverkar inflammationer och reparerar huden
Frankincenseolja- helande
Myrraolja: antioxidant

Hittills finns den enbart att köpa på Bodystore här i Sverige, som också har Nourish övriga sortiment. Jag använder serien Balance varje dag och älskar den. Trots att det räknas som reseförpackningar räcker de väldigt länge 🙂

Nourish är nyligen tilldelat den blåa fjärilen, en utmärkelse för de klimatsmartaste företagen i världen! De har också fått utmärkelsen The leaping Bunny,ett internationellt certifikat som garanterar att de är helt fria från djurtester. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply