Härlig dag

Sicken härlig dag vi haft! Först tandläkaren med Noria. Visserligen var väl det i sig inte kul så där, men glad att det är gjort och att det funkade. Hennes sista tand, den 20e mjölktanden har inte kommit än. Kanske kommer den inte heller. På bilderna syns en tand där under, men efter lite överläggande konstaterade de att man inte vet om det är en sen mjölktand eller om det faktiskt är en 6årstand och att det således saknas en mjölktand. Ovanligt, enligt tandsköterskan, som inte varit med om det förut.

Sedan en tur till Bälinge, för att äta ytterligare en frukost och fika i ett med Jessica och Moltas. Härligt med fint sällskap och bebisgos.


Jag och Noria hann i princip bara hem för att äta en snabblunch ute på altanen innan vi cyklade och hämtade Vilmer, för att där möta upp med hans klasskompis med mamma och syskon för att gå dit och fika och leka/prata.

Att ha dagar sparade så att man kan göra så här, vara ledig en dag i veckan under en period är värt massor. Mycket mer än det hade varit att vara hemma en extramånad innan förskolestart, enligt mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Härlig dag

 1. Petra
  5 mars, 2012 at 17:05 (12 år ago)

  Åhh låter skönt att vara ledig måndagar. Mys att göra så.
  Skönt att sitta ute o äta. De gick ej här… kkkkkkallt. =)
  Ha en bra dag

 2. Terese
  6 mars, 2012 at 09:09 (12 år ago)

  Låter som en underbar å perfekt dag 😀

Leave a Reply