Härlig eftermiddag på Fyrishov

Vi satt här i 3-tiden och funderade på vad vi skulle hitta på. Jag föreslog Fyrishov när vi insett att de hade öppet till 21. Det mottogs med jubel av barnen. Och det blev en lyckad utflykt. Barnen är allt modigare i vattnet, så de lekte på. Vilmer mer än Noria som långa stunder satt och dinglade med benen i vattnet, och var nöjd med det.

De hade ett erbjudande då man la till pengar redan i kassan och fick valfri varmrätt, så det blev ganska villigt för oss. 129 kr/vuxen och 99 kr för Vilmer. Jag valde kycklingfilé med klyftpotatis, tomatsås och tzatziki och lyckades med att lämna ungeäfr hälften av potatisarna. Noria mumsade glatt i sig dem efter att ha ätit sin pannkaka.

Lite träning blev det också. jag simmade fram och tillbaka med Vilmer i undervisningsbassängen, som är öppen för allmänheten på helger. Ett par längder tog jag mig fram enbart med armarna, gosh det tog!

Avslutade med att sitta i bastun med Noria, mysgrodan. Hon gillade verkligen hela denna eftermiddag, ville kramas och gosa mycket. Nu sitter vi här och äter lite frukt, innan barnen med all sannolikhet kommer att slockna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply