Helgfrukost

Vardagar är rutin och det är mest Jan som sköter den. Fixar frukost och dukar av. Jag fixar barnens kläder under tiden 🙂

Men helger är det så kul att göra frukost. Vi äter alltid ihop, och kan ta det lite senare. Barnen och Jan tittar ofta på barn-tv, Jan sover under tiden. Lika bra att han får göra det för jag kan sällan sova mer när jag vaknat ändå.

Så jag ställer mig i köket med talboken i lurarna. Just nu är det grymt spännande i boken. ”Drömmen förde dig vilse” Det är skönt att stå i köken själv och fixa. Barnen får risgrynsgröt någon av helgens morgnar. Sedan åt vi stekt ägg, granatäpple, quesadillas med bacon och parmesam, te och provivadryck. Riktig gi-frukost.

Jan och barnen har åkt på familjegympa. Själv ska jag pilla in lurarna i öronen igen (eller luren faktiskt eftersom de ena är trasig. Förbrukar många par lurar eftersom jag fortfarande ofta sover med dem 🙂 ) Sedan blir det barnloppis på Fyris park. Ska göra sällis med Elin idag och lär stöta på en eller två kollegor också. De är dock inga konkurrenter, vi letar nog olika saker och olika storlekar!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply