Fest idag

Framåt eftermiddagen beger vi oss till Skärsjö för att fira Henke som fyllt 30 år. Om en stund ska jag börja fundera på vad jag ska ta på mig! Och funderar även på hur jag ska tvätta håret. Bestämde mig i morse för att strunta i havretvätt som mellantvätt denna gång. Ska man på fest ska man vara riktigt fin 🙂 Under tiden sitter jag i solen med citron i håret. Det var många år sedan jag gjorde det. Sist vill jag minnas att jag blev riktigt ljus. Dricker massor idag. Första dagen hemma på länge, med full tillgång på vatten, så jag kör lite extra rening. Är uppe i 2 liter nu tror jag.

Sedan ska vi diskutera vem av oss som ska köra. Vi vill inte sova över, trots att vi blev vänligt erbjudna att göra så. Det är ju egentligen en vuxenfest och jag är inte en sådan som vill klämma in barnen där att sova bland festande vuxna. De ska inte behöva tvingas ta hänsyn en dag som denna. Och inte ska de behöva väckas framåt 7 heller. Nej, istället kommer vi tidigt och åker när barnen blir trötta. De klarar sig nog tillf ramåt 21 i alla fall, och så får de somna på vägen hem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply