Varm cykeltur med spontanshopping

När himlen täcktes av moln bestämde jag och Noria oss för att ta en cykeltur. Det var varmt men jag tänkt att jag behöver röra på fläsket lite idag också, innan vi sätter oss ner och äter gott ikväll.

Vi åkte ner till Vaksala torg, med en hundring i bh:n. Och väl där nere insåg jag att en älskad men ofta bortglömd butik ligger där inne. Oil & vinegar. Jag vill ha allt där inne. Nu kunde jag ju inte det eftersom jag bara hade en hundring, men köpte en fin olja till Henke. Vi har köpt ett italienskt kit till honom, där huvudpresenten är ett presentkort på en italiensk restaurant. De ska till Italien nästa vecka så vi tänkte att det kan passa när de kommer hem och vill ha en italiensk revival.

Nästa gång vi är i krokarna av Vaksala torg ska jag hoppa in och köpa olja och vinäger. De har på tapp, så tar man bara med sig egna flaskor behöver man inte betala för förpackningen. Smaksatta oljor kostar ca 29-35 kr/dl, och dyrare finns så klart också.  Olivolja är en underbar källa till essentiella oljor, som kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar. Mer läsning om den livnödvändiga oljan finns här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply