i+m Berlin

Jag har fått hem en finfin vinst. Jag tävlade hos Vit eller svart för ett tag sedan, där vinsten var ett paket från i+m naturkosmetik. När jag sedan för några dagar sedan var in där igen så såg jag att jag vunnit. Kul överraskning!

Jag har provat i+m förut, mest som en del samples, men har också använt upp två förpackningar med deras ansiktskräm med morot i, vilken jag gillar mycket. Den här gången fick jag förutom min vinst även ett gäng samples, och sådant är jag larvigt förtjust i 🙂

Just nu har de en kampanj, där det med varje bodylotion eller showergel medföljer en fröbomd. Kampanjen kallas Urban gardening. Det ska bli spännande sedan att se vad det var i bomben. De har en tävling med i denna kampanj också, där man fotar något ur sin stadsträdgård (sin egen odling eller annans) och har chans att vinna en presentförpackning. Tävlingen hittar du här.

Om Berlin

Det ekologiska sheasmöret kommer från ett rättvisemärkt projekt i Uganda och arganoljan produceras av ett kvinnokooperativ i Marocko.

En miljövänlig produktion och ett ansvarsfullt samarbete med de personer som levererar råvarorna, är särskilt viktigt för i+m Naturkosmetik.

Berlin Shower Gel är baserad på hudvänliga sockertensider och innehåller ekologisk arganolja och sheasmör från Rättvisemärkta projekt i Marocko och Uganda. En uppfriskande duschgel som bevarar hudens fuktbalans och ger en perfekt start på dagen.

Berlin Body Lotion gör huden smidig och väl återfuktad – använd den gärna efter bad, vid solsveda eller när huden känns torr – huden får snabbt ett intensivt fukttillskott och en behaglig svalka.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply