i+m serum repair

Age-Protect Serum Repair Avocado HyaluronHydro-Performance Day Creme Aloe Vera Pomegranate

Jag åldras! Jag har inga problem med det egentligen. Vill det komma lite rynkor får det väl göra det. Men jag vet itne om jag känner mig som en som borde ha rynkor. Jag är ju bara runt 30, eller nej några år till. Igår i bilen upptäckte jag mitt andra grå hårstrå i backspegeln. Jag höll på att krocka! Det första jag gjorde när jag stannade bilen hemma var att rycka det. Men så kan man ju inte hålla på.

Jag har i alla fall insett att jag nog kanske ändå ska ha produkter för mogen hud. Eller när är huden mogen. Hur resonerar du. Är det dags att använda krämer med cellförnyande egenskaper nu. ja ja, eftersom jag har en del hemma är det ju bara att köra på. I höstas fick jag ju en serie från weleda, som jag gillar mycket. Jag använder den ofta, och det märks knappt i tuberna. Pomegranate, som är för mogen hy, med naturliga ämnen som ska var bra mot rynkor just för att det stimulerar cellförnyelsen.

För någon vecka sedan fick jag ju också chansen att prova i+m, via bodystore. Jag fick ju en dagkräm i full storlek men även några prover. Så i några dagar har jag provat de i den i+m-serie för ”age protect”.

Age-Protect Serum Repair Avocado Hyaluron är ett näringsrikt serum för mogen hud som lämpar sig för alla hudtyper. Denna produkt är speciellt framtagen för att stimulera hudens cellförnyelse. Huden får en ökad fukt- och näringsupptagningsförmåga och elasticitet. På detta sätt mjukar Age-Protect Serum Repair upp redan befintliga linjer/rynkor och förebygger hudens åldrande. i+m

Efter serumet har jag haft vanlig dagkräm från i+m och intensivkrämen på vissa torra fläckar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply