Fri frakt på bodystore med kod

För att fira att det äntligen är löningsvecka ger Bodystore fri frakt fram till söndagen den 30e januari. Använd rabattkod: ”PAYDAY” (anges högst uppe vid kassan).

Vore jag du skulle jag passa på att inventera skåpen. Jag har alltid varit nöjd med bodystore. Det krånglar aldrig, kommer snabbt, håller bra pris, har sällan varit med om att det jag söker varit slut. Det jag brukar köpa på bodystore är främst oljor och annan hudvård, hälsokost till familjen (typ probiotika), nyttiga livsmedel, proteinpulver. Men det finns massor av annat också, träningkläder, saker till babyn, smink, träningsredskap, ovanliga och vanliga saker helt enkelt. Klicka på bannern här bredvid så kommer du direkt till bodystore.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply