I+M

Idag har jag varit och hämtat ut mitt kuvert från Bodystore. Jag har fått möjlighet att prova en av produkterna i serien I+M, och jag valde Special Care Teint Refresh Cream Carrot Vitamin E. Jösses, vilket långt namn. Jag har inte provat den än, så jag kan inte säga så mycket. Men jag ska prova redan imorgon och återkommer med kommentar. Jag vet att jag har en och annan läsare som är intresserad av naturlig hudvård. Ska bli spännande att se om jag kanske kan få upp lite färg i ansiktet. Lite väl blek just nu, men vill inte sola solarium eller använda vanliga brun utan sol heller.

Har försökt att hämta ut paketet tidigare, men det stod Anna istället för Hanna på den, så det gick inte. Att det inte finns en enda Anna med vårt efternamn  hela landet gick inte som argument. Ej heller att det faktiskt inte finns någon som inte är släkt med oss. Så det var bara att vänta nästan 2 dygn på att posten skulle faxa en ändring. Men desto gladare blev jag när jag fann en massa småförpackningar med fler saker ur I+M-serien i påsen. I love samples! Tack bodystore!

Synd att jag tvättar håret så sällan numer, sedan jag slutade med ”vanligt” schampoo. Jag tvättade ju håret i morse, så jag får vänta ett tag innan jag får prova detta schampoo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply