Inga planer än så länge

 

Kall morgon idag. Det ser fint ut ute, men jag är inte sugen på att gå ut. Och inte så sugen på att träna heller, fast jag nog borde. Jag har rejält ont i foten. Jag fick en trälåda med plåtbilar över foten igår- trodde på allvar att jag skulle kräkas på grannarnas golv. Idag är den lite svullen och öm. Kanske kan jag skylla på det om jag inte tar mig iväg och tränar 🙂

Jag har varit så trött i veckan. Vilmer var ju sjuk i början av veckan och sovit oroligt. Många samtal på jobbet, kurs mm, så igår var det riktigt skönt att somna på soffan mitt i Bolibompa. Jag som aldrig kan somna när barnen är vakna sov som en gris säkert 1 1/2 timme och vaknade lagom till Idol. Sedan höll jag mig vaken och pigg och såg till och med den gamla godingen Cocktail.

Just nu sitter barnen och kollar på Bilar2. Den fick en lapp med texten ”Ni ska få se Bilar2” i kalendern igår. Tyvärr la nätet ner så det fick bli idag. Vi hyr på Headweb, och har nu filmen 24 timmar- gissar att det blir några gånger. I morse öppnade de nästa lucka och där hade jag lite strategiskt lagt ”Ni får välja fika till filmen”. De valde bland allt gott i frysen och satte sig med varm saft, pepparkakor och en öjakaka i soffan, glada över att få fika så direkt efter frukost! det är lite kul att lyssna på den där filmen, hur de lyckas personifiera bilarna. Om bilen som försöker hinna till ”toa”….”jag som aldrig brukar läcka”, eller ”glad som en sollucka på Safarirallyt”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply