Ingen magsjuka med probiotika och actimel

Probioplex, 90 kapslar i gruppen <a href=

Jag tycker man hör om magsjuka överallt. Hela facebook svämmar över av magsjukeinlägg. Men här finns ingen. Kanske man inte borde skriva för då kommer det kanske som ett brev på posten.

Jag har aldrig magsjuka. Har ju elever på skolan som är sjuka, kräks på skolan, eller kanske kommer tillbaka innan 48 timmar gått. Mina egna barn träffar barn på förskolan som säkert också har magsjuka och inte heller stannat hemma tillräckligt länge efteråt. Varför blir vi inte sjuka? Är det ren tur?

Jag tror nästan att jag är en del av de människor som är immuna. Mamma likaså, aldrig magsjuk.

Barnen verkar ha ett bra grundförsvar pga av bra sömn och att de äter rätt varierat. Och att de äter probiotika regelbundet. Vi brukar köpa actimel som barnen dricker till kvällsfika och så har vi alltid probioplex hemma. I vissa perioder låter vi de stå där i skåpet, men när det snurrar magsjukerykten slänger vi ner lite pulver i maten. Just nu sitter de och äter mellisyoghurt med varsin kapsel probiotika i.

Har ni varit magsjuka i år? Äter ni probiotika?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Ingen magsjuka med probiotika och actimel

  1. Emma
    27 februari, 2012 at 14:34 (12 år ago)

    Vi överlever inte utan vår probioplex. Har förvisso haft kräksjukan i år men barnen klarade sig med enbart en kräkning medans jag som är gravid blev mkt sjukare. Vi blandar alltid ner en varsin kapsel i yoghurten som dem får till frukost och nu äter även jag dem dagligen. Det härjar magsjuka på dagis just nu och jag hoppas verkligen vi klarar oss från det.

Leave a Reply