Lunch ute

Mysdag idag. Jag frågade barnen om de ville hitta på något speciellt, men de ville leka hemma. Sådana dagar har man ju ibland. Och det är ju bara för rastlösa mig att gilla läget. de gillar att leka ihop och trivs hemma. Och kan dessutom berätta att så är fallet. Så jag fyllde på kaffekoppen och la mig och kollade en stund på Efter 10.

Men när jag frågade om vi inte skulle äta lunch ute så blev de jätteglada. Vi värmde på resterna från gårdagens middag och la i mattermosar. Barnen bestämde att vi skulle gå till dungen. Det är verkligen inte långt borta, men en av deras favoritplatser. Och maten smakade ännu godare än igår. Positiva klubbe. Inget gnäll ens att vi knappt kunde gå eftersom vi for genom skaren.

Jag frös lite, men lyckades hålla snattran eftersom de kom igång och lekte. De hittade en ”bokal” i form av en gammal lykta utan glaset kvar. den skulle så klart med hem.

Det gäller att lära sig att njuta av det lilla. Barnen behöver itne de största lekplatserna, de värsta utflyktsmålen, bio stup i kvarten, Nickis så fort man inte vet vad man ska göra. Man gå runt knuten också, och äta gårdagens mat. Vilmer sa att det var så mysigt och så vackert i solen. Noria tyckte att Vilmer kom på kuliga lekar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply