Jag älskar dig så mitt hjärta brister

Jag älskar dig så mitt hjärta brister Jösta och Johan

Vilmer och jag ska snart lägga oss och läsa ut ”Jag älskar dig så hjärtat brister”. Han tycker så mycket om den, och det sista han sa i morse var att han undrade om jag skulle vara hemma och läsa saga ikväll. Så klart! Nu sitter han bakom mig och frågar om hur det ska gå. Vackert skriven bok, mycket text, vackra bilder, fina beskrivningar av vänskap och kärlek. Dessutom tar den upp olikheter och fördomar mot dessa. Är man sjuk eller speciell?

Jag reserverade den hos bokbussen, sedan jag läst om den på Sagolikt bokförlag när jag tävlade om goodiebag hos Bambi (som jag för övrigt vann en!!). Det fanns en bok med i paketet, från just det förlaget men den boken får vi spara några år. det verkar finnas mycket intressant hos det förlaget. Det är bland annat där man hittar ”Kalle med klänning”, ”Känn med hen”, ”Jösta och Johan” och andra omtalade och uppskattade genusmedvetna böcker. Noria och Jan läste den sistnämnda  igår. Min man är ingen homofob han inte, utan läser gärna om två pappor som får barn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply