Jag har joggat

Jag hade bestämt att gå på det extrainsatta aerobicspasset ikväll, men sedan kom ett trevligt sms från Alec som undrade om inte jag och Vilmer ville fika med henne och Rasmus. Vänner och kaffe går före träning i mitt liv, så är det bara!

Så då blev det till att klura ut något nytt sätt att röra på fläsket lite. Det blev vårens första joggingtur. Usch, det var tungt. Det gjorde onti löronen och i luftrören, och inte var det skoj heller, men jag gjorde det i alla fall. Sprang de 3 km som jag bestämt mig för. På en skräptid, men som sagt- jag gjorde det i alla fall.

Sedan körde jag lite på kinecten. Jag dansade några danser på Dance central och 15 minuter på ett annat nytt träningspass.

Nu måste jag peppa mig själv att göra om det. Har jag sagt detta förut? Har jag då följt mina egna riktlinjer? Nej! Så hur i hela fridens namn ska jag lyckas nu då? jag tror liksom att lite jogging är bra då och då, även om man pallrar sig iväg på ett friskispass då och då också.

Finns det någon 30+are, som är en vanlig glad amatör, som kör några pass då och då men som inte är en van löpare som vill vara min ”ta dig i kragen-kompis”? antingen på plats här i krokarna och springa ihop, eller bara växla några ord på nätet?

Nu blir det lite protein till mellis och sedan kaffe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Jag har joggat

 1. Petra
  1 april, 2012 at 09:54 (12 år ago)

  Duktig du e!!
  Jag har preci börjat med iforms nya kom igång program, Jag försökte för ett par månader sen att göra som du. började springa direkt 3 km, men då pajjade mina benhinnor. Så nu kör jag ett sånt börja löpa program!! Häng på vet jag.
  kram

 2. Teres
  2 april, 2012 at 21:36 (12 år ago)

  Gick via din blogg och beställde samma protinpulver fast choklad smak 😉

  Kram

Leave a Reply