Sköna söndag

Förutom pärsen med att jogga (det bränner i låren nu vill jag lova) så har jag inte gjort många knop idag. Först fick jag ett trevligt sms från Alec som undrade om Vilmer och jag ville fika idag. Sedan strax innan lunch dök ett snarlika sms upp från Tina.

Tina kom först och vi pratade, drack kaffe och käkade cake pops ett tag. Tina överraskade barnen med varsin pysselbok, som kommer roa dem ett bra tag till.

Sedan åkte vi ner till Svandammen en stund i väntan på Alec och Rasmus och fikade sedan på Fågelsången. Mysigt! Vilmer blev så glad över att få träffa Rasmus 🙂 Vi pratade bröllop och träning över ännu 1 1/2 kopp kaffe.

Nu mår jag lätt illa och inte så sugen på middag, men nöjd över att ha fått träffa två fina vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply