Tävla här hos mig!

”Jag tävlar om en valfri vara från ClearLife.seHannas blogg
Nu startas en ny tävling,  denna gång i samarbete med ClearLife. Hos dem finns något för alla och vinnaren får välja precis vad han/hon vill till ett värde av 129 kr. Det finns raw- och superfood, kroppsvård, träningskläder, smycket mm. Kanske väljer du en bra solkräm, en olja till babyn, nytt ekologiskt schampo, en bok om kärlek eller ett härligt doftljus. Jag själv hittar så mycket spännande och vill prova allt 🙂

För att delta i tävlingen ska du titta igenom ClearLifes nätbutik. Skriv i en kommentar vad du väljer för dina 129 kr om du vinner och varför. Välj med omsorg 🙂 Under tex kroppsvård har du flera underrubriker, så missa inget!

Det uppskattas och er ökad möjlighet att vinna om du sprider tävlingen, genom facebook eller i din egen blogg. Ta gärna text och bild ovan. Skriv i samma kommentar hur du gjort.

Tävlingen avslutas på annandag påsk, den 9 april kl 21.

Lycka till!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 Comments on Tävla här hos mig!

 1. Hanna
  2 april, 2012 at 08:18 (12 år ago)

  Glöm inte att lite kort berätta varför du vill ha den. Tex vem som ska få den, vad du tror den kan göra för dig eller så!

 2. Emely
  4 april, 2012 at 16:29 (12 år ago)

  Åh, vilken underbar tävling! Det fanns väldigt mycket att välja mellan men något som jag verkligen behöver är en solkräm http://www.clearlife.se/eco-cosmetics-ekologisk-solkram–p-623-c-259.aspx
  Jag lider av Rosacea i ansiktet och blir därför extra känslig mot allting, även mot solen. Det är få produkter som jag tål och jag hade blivit otroligt glad om jag fått testa den här solkrämen, som dessutom är ekologisk och med naturligt innehåll. Bättre kan det ju inte bli! Vi behöver ju alla sol, även om man har känslig hy 🙂 Ha det gott!

 3. Emely
  4 april, 2012 at 16:31 (12 år ago)

  Glömde skriva att jag tipsat om tävlingen på min facebook sida!

 4. Sara Norberg
  4 april, 2012 at 19:01 (12 år ago)

  Jag skulle vilja vinna Underkräm från Akamuti, för när jag läste om den så verka den va skonsam för barns röda rumpa. Har 2 st blöjbarn hemma å nu när sommaren kommer så blir det lätt irriterat efter blöjan å denna skulle göra deras sommar mycke bättre

  http://www.clearlife.se/underkram-fran-akamuti-p-710-c-172.aspx

 5. Carro L
  4 april, 2012 at 19:32 (12 år ago)

  Jag är gärna med 🙂 Fina produkter! Jag skulle välja en hudlotion. Skulle vara lyxigt att få smörja in sig med en ekologisk produkt. Har ännu bara testat ekologiskt schampo och det gav ett bra resultat.
  http://www.clearlife.se/rosa-mosqueta-hand-och-kroppslotion–p-272-c-174.aspx
  Doften beskrivs som somrig (rosdoft) och det är lockande.
  Flaskan har pump och är snygg, det gillar jag 😉

  GLAD PÅSK!

 6. nettan
  4 april, 2012 at 23:02 (12 år ago)

  Jag är en naturnära person som älskar trädgård och alternativa sätt att få oss att må bra som ingår i den traditionella sjukvården. Clear Life var ett riktigt intressant läsande och jag tittade runt vad de hade att erbjuda i varor som man kan köpa. Min favorit och det som gjorde mig mest nyfiken på var Rökelserna, jag har själv aldrig använt rökelser utan doftljus.

  Jag såg att de hade olika sorters rökelser som var intressanta, lavendel, sensuell mysk och the Himalayas.

  Det jag inte förstod var det kostade, 4 kr styck per stick? Kan man beställa olika rökelser så många som man själv vill ha? Det ingår inte i ett paket så att säga.

  Om jag vann så skulle jag bli jätte glad att få testa rökelserna för jag använder doftljus och då är rökelserna mycket bättre miljö mässigt.

  Jag läste att det fanns absolut inget från utrotningshotade växter och heller inte att man inte tar växter som djur som är utrotnings hotade.
  Produktisionenutförs så miljönbelastarsp miljö
  Jag önskar så aatt jag kunnde få vinna av de finaste rörkelserna,

 7. Camilla Sandmark
  5 april, 2012 at 07:48 (12 år ago)

  Hej!
  Jag vill gärna vara med :)!
  Jag har tittat och jag skulle nog välja rengöringskrämen från Akamuti.
  Den verkar passa min hud bra och är något som jag verkligen använder också står det ju att den är dryg och luktar gott!

 8. Marie Öberg
  6 april, 2012 at 20:29 (12 år ago)

  Vilka underbara produkter! Ändå var det ett lätt val när jag hittade denna fantastiska sheacreme! 🙂
  http://www.clearlife.se/sheacreme-mamma-barn-p-281-c-174.aspx
  Det skulle vara underbart att få ta hand om mitt älskade barns hud på allra bästa sätt och denna verkar så himla bra! 🙂

  Nu håller vi tummarna, både stora och små, och hoppas på att vi blir det lyckliga (och mjuka) vinnarna! 🙂

  Passar även på att önska en riktigt härlig och glad påsk! 🙂

  Hälsn.
  / Marie

 9. Emelie
  6 april, 2012 at 21:12 (12 år ago)

  Om jag vann så skulle jag SÅ gärna vilja ha en Ekologisk deodorant kräm Vanilj (http://www.clearlife.se/ekologisk-deodorant-kram-vanilj-p-741-c-166.aspx). Varför? Jo, jag har otroliga problem med svettkörtlarna under armarna när jag använder deodoranter som innehåller aluminium (som täpper igen porerna och körtlarna sväller). Dock är det detta i nästan alla så det är så svårt att hitta rätt :/ Men nu läste jag att denna är helt ekologisk och jag hittade inte att den innehåller aluminium vilket är perfekt ! Så skulle jag vinna så är det en sådan jag skulle vilja få hem och testa 🙂

  Har även tipsat mina läsare om tävlingen här: http://itsyouandme.blogg.se/tavlingar/2012/april/tavlar-hos-hanna.html

 10. Desiree Larsen
  7 april, 2012 at 16:31 (12 år ago)

  Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag vilja ha följande tre produkter:

  Ekologisk svensk honung: http://www.clearlife.se/ekologisk-svensk-honung-p-611-c-143.aspx

  Pukka Te love: http://www.clearlife.se/pukka-te-love-p-157-c-193.aspx

  Pukka the Three mint:
  http://www.clearlife.se/pukka-te-three-mint-p-161-c-193.aspx

  Dessa skulle jag välja då jag dricker te varje dag och gärna vill prova nya sorter och smaker. Honung har jag alltid i och tar gärna en sked bara för att njuta av den goda söta smaken. Att honungen är svensk är ett stort plus!

  Tipsar här: http://larsenvinner.blogspot.se/2012/04/tavlar-om-en-valfri-vara-fran.html

 11. Fredrika
  9 april, 2012 at 19:56 (12 år ago)

  Jag är med 🙂
  Om jag vinner väljer jag en tandborste http://www.clearlife.se/eko-tandborsten-p-742-c-169.aspx
  Jag är nyfiken på att pröva en ekologisk tandborste. Det skulle kännas bra att kunna kompostera tandborsten när den gjort sitt jobb.
  Pacari Ekologisk Raw Choklad Spriulina http://www.clearlife.se/pacari-ekologisk-raw-choklad-spriulina-p-597-c-143.aspx Jag har dåligt immunförsvar pga en medfödd sjukdom och chokladen är säkert god också 🙂

Leave a Reply