Jag vann en massa gott från Reztart

Förra veckan fick jag ett överraskande meddelande från Reztart på facebook. Jag var med i en fototävling där tidigare i höst. Vilmer tog en bild på mig på altanen, en eftermiddag då vi planterade. De fikade lite ute och jag tog en Reztartdryck istället. Med den bilden vann vi 🙂  Igår hämtade jag ut massor med gott, många bars och drycker.

Barnen blev sugna och åt varsin till kvällsfika. Mamma fick med sig ett gäng hem till sig och Amanda också, men sedan tänkte jag dela med mig lite via bloggen också. Mer om det senare idag!

I väntan på det: läs mer om Reztart här. Jag har haft dessa bars och drycker hemma förr. Jag hade en tävling i samarbete med Reztart förut, och har även köpt egna bars på COOP.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply