Funnen och vunnen- filmtips!

Jag kom hem till dukat bord idag. Jag hade två utvecklingssamtal och var hemma kvart i 6. Då hade jag hunnit hämta ut ett paket också på COOP, med en vinst 🙂

Mamma hade hämtat Vilmer idag, och var kvar när jag kom hem. Vi pratade lite om ditt och datt, födelsedagar och jul, mat och magar! Sedan myste vi lite framför TV:n med barnen, som hittat en gammal goding på svtplay. En alldeles underbar film, som jag första gången såg på kortfilmsfestivalen för flera år sedan. Kolla in den, mycket fin! Funnen och vunnen, heter den. 24 minuter lång.

Nu brinner en brasa i kaminen, barnen ska snart i säng och jag tänker ta mig ett bad och i badet läsa igenom några texter till avslutningen av Barnboksveckan imorgon! Vad gör du ikväll?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply