Vill ha något att mysa i

 

Jag fryser! Idag har det varit kallt både ute och på jobbet och hemma var det lika kallt när jag kom hem. Efter en snabb cykeltur för att hämta Vilmer blev jag liksom aldrig riktigt varm. Just nu sitter jag och väntar på ”Bron” på TV, ska dricka gott te och är invirad i ullfilten, den gamla godingen från Himla.

Resten av inlägget är borttaget. Jag brukar aldrig slänga gamla inlägg, eller efterhandsredigera, men gör ett undantag. Eftersom jag blivit varse att företaget jag länkade till föra tt delta i tävlingen kanske inte är av det seriösa slaget tar jag bort inlägget. Jag skriver om sådant jag tror på, det som känns äkta och ärligt för mig. Jag avstår hellre från deltagande i tävlingen. Letar vidare efter plagg att gå runt och mysa i.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Vill ha något att mysa i

 1. Gabriella
  17 november, 2011 at 16:40 (13 år ago)

  Låt dig inte luras det är ett bluff företag du gör reklam för. Jag gjorde en beställning för 1månad sedan. Har fått faktura men ingen overall, de svarar varken i telefon eller mail. Mvh gabriella

 2. Hanna
  17 november, 2011 at 17:06 (13 år ago)

  Ah, är det så! Det måste jag luska lite i!

 3. a
  18 november, 2011 at 20:46 (13 år ago)

  VARNING: OnePiece vill varna våra fans och kunder för en oseriös hemsida som säljer kopior av OnePiece. Den senaste tiden har vi mottagit en rad med klagomål från kunder som inte mottagit sina varor och inte heller fått någon kontakt via telefon eller på mail. Problemet är att kunden inte har beställt från våran hemsida ONEPIECE.SE, utan från ett företag som kallar sig ”Piece of Norway”. Denna hemsidan har inget registrerat företag varken i Norge eller Sverige. De jobbar enbart ifrån en postbox i Gibraltar. Vi önskar att upplysa om att http://www.onepiece.se inte har någon som helst förbindelse med dem och deras hemsida.

 4. Hanna
  19 november, 2011 at 14:47 (13 år ago)

  Hej!

  Vilken underlig mailadress ni har onepiece, men jag gissar att det finns en anledning till det också?! Jag tar helt enkelt bort mina länkar. Om det nu stämmer att det inte är ett seriöst företag vill jag inte att någon läsare råkar illa ut pga mitt inlägg, oavsett om jag vinner en jumpsuit eller ej.
  Hanna

Leave a Reply