Jobbat hemifrån

 

Denna vecka är det höstlov och det har hittills betytt att man gör lärarsysslor utan att eleverna är med. Det är alltid lite speciellt, man är ju så van att ha dem omkring sig hela tiden. Idag har jag skrivit LPP- först om temat ”grönt är skönt”. sedan, i 1-tiden åkte jag hem och fortsatte att arbeta hemifrån. det är det ju många som gör, men så fort jag gör det känns det som om jag fuskar. Jag jobbar ju  mycket hemirån, men då på kvällar när barnen somnat eller på helgerna- inte lika ofta när de är under annan omsorg. Jag skrev i alla fall på en LPP om medeltiden ett bra tag, läste igenom läromedlet och klurade lite på kul saker att göra. Sedan var dagen slut!

Mamma överraskade med att erbjuda sig att hämta barnen, till deras stora glädje. Hon började med Vilmer, kom hem med honom till mig och därmed bestämde jag mig för att arbetsdagen var slut. Sedan hoppade hon på cykeln och hämtade Noria.

Under tiden satte sig jag och Vilmer vid brasan och pysslade med hans mattehäfte en stund och så dukade han upp bordet för fika. Han börjar bli pysslig pojken. det skulle ligga snyggt, tyckte han. Nu är det symmetriskt sa han, inte ändra nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply