Jogga och äta mellanmål till frukost :)

IMG_0335 (Large)

Usch vad jag sov konstigt i natt. Igår kväll såg jag Allt för min syster och sedan var ju tanken att man skulle somna. Men jag blev berörd av filmen och dessa rädd-känslor som man trycker undan kom fram. Ni vet, de där att man kan förlora det finaste man har. Det där med cancer är ju något som skrämmer många. Jag har ingen cancerskräck direkt, som påverkar mig i vardagen men ibland slår den till.

Jag bestämde mig för att lyssna på Värvetpå podcast men glömde sätta timer så den slår av efter en stund, så den stod på hela natten, utan att jag i halvsömniga tillstånd hade vett att stänga av den. Så det blev nog lite tokigt med sömnen i natt. Halv 7 gav jag upp, klädde på mig, åt en banan och drog på gympadojorna. Kors i taket- än så länge håller mitt löfte till mig själv med att springa minst 2 gånger per vecka.

Jag gick 1 km, sprang dryga 4 och gick en kilometer till och är nöjd 🙂

Sedan var det dags för frukost. Jag har ätit av Mellanmål från Helhetshälsa varje dag nu sedan jag började. Till exempel har jag strött den rakt över havregrynsgröten, och det funkar det också. I morse mixade jag lite mjölk 2-3 msk ungefär med 2 dl kvarg, 12 färska jordgubbar, 1/3 banan och 2-3 msk mellanmål.

Just den kvargen från Lindahls säljs ofta ganska billigt på Citygross. Jag har köpt den för mellan 9.90kr-12.90 kr för 500g.

Förresten, skulle bli jätteglad för en röst från dig i Bodystore/Bloggportalen/Twingly-tävlingen.Rösta på mitt bidrag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Jogga och äta mellanmål till frukost :)

  1. Jessica
    30 juni, 2013 at 20:58 (11 år ago)

    Va duktig du är med löpningen! Heja dig!
    Kram

Leave a Reply