Jogging före frukost

Noria vaknade tidigt i morse, halv 7. Så strax efter 7 klev jag upp, tog en banan och gav mig av för en kort joggingtur. Mitt uppdrag var att leta vackra saker och fota dem och däremellan spurta ltie. Men jag hann med en bild, sedan la batteriet av i telefonen.Så jag sprang ändå, och njöt faktiskt en del. Jag sprang mot Slavsta by, och det var så vackert i morgonsolen!

När jag kom hem åt vi en god frukost. Smoothie med passionsfrukt, mango, banan, naturell yoghurt, mjölk, linfröolja och psylliumfrön. Stekt ägg, te, havregrynsgröt och en smörgås.

Efter frukost en skön dusch, med en härlig helkroppsscrub med olivolja och rårörsocker. Nu känner man sig fräsch och redo att få lite sol på kroppen.

Nu bär det snart av till Vaksala torg med Noria. Vi tar nog cykeln, så får vi frisk luft och motion.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply