Judo ikväll!

Adidas Messi T-Shirt Black Jr

Vilmer ska börja på judo. Det ska bli mycket spännade att se vad han gillar det.

Min idrottslärare på gymnasiet var en av de bästa i judo just då. Vi fick prova en gång- och minns det än. Gympaläraren var både sympatisk och söt och ännu mer spännande var det nu när han iklädd judokläder skulle visa hur man gjorde. Killarna surade 🙂 Jag tror jag tyckte det var lite kul med judo, men itne min grej. Men det kanske är Vilmers grej. Han tror att han ska få kasta kompisarna redan ikväll…..

Jag tror inte att han har speciella kläder som nybörjare, (i alla fall inte ikväll) men schyssta, mjuka, sköna kläder behöver man ju när man tränar.

Sportstyler har massor av snygga kläder för aktiva personer. regnkläder, stövlar, jackor också, men mycket träningskläder. de har också en tävling ihop med bloggportalen. den ställer jag upp i! De 10 personerna med flest röster får 300 kr att handla för och någon av dessa vinner storpotten.

300 kr skulle räcka bra till den produkt jag snabbt föll för. En snygg t-shirt till Vilmer, att ha på judon och på skolidrotten. Den har ett snitt han gillar, coola färger, och ett tryck som nog går hem. Han kan inte massor av fotbollsspelare, men Messi känner han 🙂

Snälla, rösta på mitt bidrag 🙂


Rösta på mitt bidrag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply