Julgransplundring

Barnen fick ett vykort med inbjudan till julgransplundring hos mamma. Hon är duktig på att skicka just kort till barnen, så skoj i denna värld då allt sköts med sms, via chat och mail. Barnen får fler kort  än vi, eftersom även syrran och svärmor uppfattat hur kul barnen tycker ett riktigt kort är.

Så vi åkte dit på eftermiddagen. Kom fram med hjärtat dunkade och lite lätt illamående eftersom vi höll på att bli påkörda på väg dit. En bil körde ut från Mc Donalds fyrislund och uppfattade inte oss. Det var inte många cm ska jag säga. Jag satt där bak och bara räknade sekunder till smällen. Framme vid rödljuset stannade han bredvid oss, klev ur och ursäktade oss, sa att han inte sett oss. Hur fan det nu kan ha gått till, hjärnsläpp. Men jag höll mig lugn, trots att jag har svårt för folk som itne kör som de ska, och sa att turen var på vår sida idag.

Julgransplundringenv ar trevlig. Camilla med familj var också där, vilket vi inte visste innan, så det var en kul överraskning. Gott fika efteråt, med mammas rosendahlskakor (tog bara en lite, hoppade över glassen och de andra kakorna, klarade mig 🙂 ) och sedan fick barnen fiska i fiskdamm. Vilmer höll på att bryta ihop när han fick upp ett par av mammas nylonstrumpor först.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply