Kan jag kan du

Jag joggade igår igen, och kände mig riktigt stolt över mig själv efteråt. Jag följde min plan, att jogga 3 km utan att stanna. Inte springa för fort, bara stå ut 3 km. Låga realistiska mål så här i början, för att inte ta i för hårt och bli besviken på  mig själv.

Jag kapade en halv minut på första tiden, och sprang mina 3 km på 19:05. Hade inte håll, var inte direkt andfådd och hade inte ont i benen, så det borde gå att springa fortare också 🙂 Kul var det inte, men men

Jag funderade på att springa idag också, men då blir det säkert som vanligt; att jag går ut för hårt och tröttnar. Jag har ju sagt att jag ska satsa på 1-2 gånger/vecka och lite friskis däremellan. Sedan kom jag på att jag har en bra bok också. Jag rotade fram Perrelliboken och bläddrade lite i den.  Jag värmde upp med 10 minuter hopprepshoppande i hallen och gjorde sedan träningsprogram 1 för hela kroppen på nivå 1. Jag ska försöka vara lite konsekvent, och använda mig av boken också några gånger i veckan, för att få upp styrkan i kroppen.

Jag blev fullkomligt stum i kroppen efter alla knäböj och utfall 🙂

Boken finns att köpa:
Bodystore, Adlibris och Bokus mm. Kanske går den att låna på bibblan också. Och så kan man få låna min ett tag om man är nyfiken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Kan jag kan du

  1. Fnulan
    5 april, 2012 at 22:39 (12 år ago)

    Jag vill börja springa.. ska nog börja, sen…

Leave a Reply