Karré med quinoa från Renee Voltaire

Fredagsmiddagen uppäten. Jag gillar fredagar 🙂 Så trevligt att laga mat i lugn och ro, medan barnen tittar på film. Eftersom Jan jobbar sin senaste dag på fredagarna brukar jag ge barnen ett litet extra mellis så de kan vänta till han kommer hem.

Karré som jag tilllagade i ugnen. Till det quinoamix från Renee Voltaire. Det var alldeles för länge sedan jag lagade det, men insåg att jag har mycket i skafferiet, så det får bli ändring på det. Den är god, en trevlig mix med örter, linser och quinoa. Jag kokade den i buljong. När den började bli klar slängde jag ner ganska mycket finhackad rödkål som fick koka några minuter med quinoan. Det blev en lyckad mix. Nyttig också, så man kunde unna sig en lite fetare sås.

Hade en bit vitlöksmjukost kvar från oopsiesarna igår och även en tub med ädelost. Lite av den ena och lite av den andra fick koka ihop med matlagningsgrädde. Fördelen med en sådan sås, som både är tjock och kraftfull är att det inte behövs så mycket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply