Kläder som luras

  
Just nu är det grymt kul med styrketräning. Jag vill träna varje dag om jag hinner, vilket ju inte är något problem bara man varierar träningen lite. Jag kom nyss hem efter ett kortare pass med Noria med mig. Det var fjärde dagen i rad, eller femte kanske.

Det är kul att se att träningen tar. Visserligen har jag inte varit så här tung och mjuk och mullig på många år, men inte heller så stark och med så pass många synliga muskler. Jag ska inte överdriva, jag är fortfarande en räka med ett schysst lager av hull ovanpå de små musklerna, men för att vara mig är de större nu än förr. Detta ska jag hålla i. Snart är det jullov och då hinner man ju träna ännu mer 🙂

Kom också på hur viktigt det är med kläder, eller hur lätt det är att lura sig själv med den. Min favoritshapetights gick ju sönder förut och jag är ju inte en big spender direkt. Jag kör helt enkelt med andra byxor jag har här hemma tills jag köpt mig ett par andra kompressions. Senaste tiden har jag tränat i mjukare yogabyxor som är gråmelerade. Och jag har liksom granskat mig själv kritiskt. Mjukt och gropigt över hela benen. Tänkt att jag liksom går upp i vikt trots att jag tränar ofta. Och det gör jag nog visserligen (pga viss medicinering). Men i fredags eller lördags hittade jag på ett par svarta gamla röhnisch-brallor och vips var benen lite mer tighta, inte riktigt lika illa 🙂 Det är viktigt att ha kläder som man känner sig fin i. Jag har alltid tänkt att det räcker bra om man är nöjd med sig själv i kläder, man ska inte granska så noga. Med bra kläder är det lite lättare. Nu ska jag leta efter bra byxor, som är lika höga och sköna som mina enkla yogapants från Indiska, men som lurar mig bättre. På julrean kanske!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply