knaper knaper

Har avslutat lördagens enkla lunch. Smakade gott efter ett träningspass på morgonen. det där med lagom är svårt. Nu när jag väl bestämt mig för att rädda hälsan tar jag i så jag spricker. Dagens lunch bestod av lite rester från igår, och sedan vitkålssallad och quinoamix. Till det ett glas med äppelcidervinäger….inte rent så klart, riktigt så illa är det inte.

 

Vitkålssallad är gott. Inte direkt så att jag köpt mycket vitkål i mina dagar, men nu har jag gett mig 17 på att få mig det varje dag. Jag har gjort woker med vitkål, svamppanna med vitkål, rivit ner det i grytor m.m. Heslt ska det väl ätas rått, så nästa projekt blir att hitta på spännande dressingar och komma på annat att hälla ner i salladen. Tips någon?

Quinoa är också rätt nytt i det här köken. Smakar ju bättre än det ser ut. Jag har lite dålig fantasi där bara, vet itne riktigt vad jag ska göra av det och hur jag får ut mest av näringen i den. Så det ska ta reda på härnäst.

Kaffet tänker jag inte dra ner på än, men kanske ska jag minska på mjölken. En gång tiden drack jag kaffet svart, så det borde ju gå igen.

Fördelen med att träna på lördagsmorgon är att jag itne är så motiverad att dricka vin på fredagen längre. Men idag är det lördag, så idag ska jag fira den senaste 1 1/2 veckans träning.

Trevlig lördagseftermiddag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply