Kollat på hus

Vi var på en visning idag. En egen visning. Vi insåg att det var ett hus i Årsta som vi inte tittat på och ingen budgivning direkt. De har ett bud men inte ens på utropspriset. Då ska man nog dra öronen åt sig lite. Årsta är attraktivt, så varför vill ingen ha huset?

Huset var stort och kan nog bli fint. Men dit är det långt. Bruna fönsterkarmar överallt. Slitet kök, omodernt badrum m.m. Och jag blir så rädd då. Visst, vi kan nog kanske få det för 4 miljoner,  men hur vet man vad det kommer att kosta innan det är klart. Och hur slitna är vi då? Vill vi lägga så mycket tid på huset?

Och jag är så rädd för fukt, mögel, slitage. Jag blir så orolig för astma och allergier.

Nej, vi blir nog kvar här ett tag till. Det känns tryggt! Bor billigt, så vi kan äta ute och resa bort istället.  Kan umgås istället för att slipa oss igenom helgerna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Kollat på hus

 1. Pluttlisa
  3 februari, 2011 at 23:20 (13 år ago)

  Är det huset på Purjogatan? Jag tror faktiskt inte att det är något fel på huset i sig, utan det är priset som är för högt! Årsta är bra, men för 4 mille får du ju nästan ett hus i Fålhagen. Just nu ligger det också ett hus i Johannesbäck (Salabacke) ute, där utgångspris är knappt 2,9 mille. Så jag tror faktiskt att säljaren var lite väl optimistisk där!

 2. Hanna
  4 februari, 2011 at 07:09 (13 år ago)

  Ja, jag tycker priset är för högt. Ska jag renovera så pass mycket som jag tycker vi behöver kan det skena iväg för mycket.

  Det är nog första gången på alla hus vi hört om i Årsta som det itne går så där enkelt att sälja.

  Är du också någon som varit och kollat? Känner inte igen din adress, Årstabo?

Leave a Reply